TEČAJ DRUŽABNEGA PLESA ZA 55+

TEČAJ DRUŽABNEGA PLESA - PELJI ME PLESAT!

 

Ples ponuja možnost druženja, vzpostavljanja novih prijateljstev, obujanja čustev ali pa le zabave. Dobra glasba, prijetno vzdušje in prijazni učitelji vam zagotavljajo, da boste z veseljem naredili svoje prve plesne korake, sčasoma pa prišli tudi do zavidljive samozavesti plesnega znanja, s katerim ne boste nikoli v zadregi.

 

Tečaj je namenjen starejšim in tistim, ki bi želeli v prijetni družbi narediti nekaj zase in se sprostit, hkrati pa ne želijo zahtevnih koreografij. Hitrost učenja plesnih korakov in kombinacij je prilagojena skupini in se izvaja premišljeno ter z občutkom.

 

Učili se bomo osnovnih korakov in kombinacij, ki vam bodo na plesišču zagotovo prišli prav. V višjih stopnjah že znanim plesom dodamo nove plese, vse skupaj pa obogatimo z nekaj novimi figurami.

 

ZAČETNI TEČAJ

Tečaj poteka vsako SREDO ob 19.30, 1x tedensko po 60 min.

Tečaj poteka vsak TOREK ob 20.15, 1x tedensko po 60 min.

 

Z novo plesno sezono 2017/18 pričnemo v ponedeljek, 2.oktobra 2017. Vpisi v programe že potekajo in ker je število udeležencev v programih omejeno je prijava v program obvezna. Zagotovite si svoje mesto, zato nam prijavo oddajte z vpisom  tukaj ali nas pokličite na 040 819 660. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!