PLESNI KLUB

ŽELIŠ TRENIRATI NAJBOLJŠI IN NAJLEPŠI DVORANSKI ŠPORT IN SPOZNATI NOVE PRIJATELJE?

NE RAZMIŠLJAJ, PRIDI IN POSTANI DEL FENIKSOVE PLESNE DRUŽINE!

 

Smo plesni center FENIKS, ekipa učiteljev in trenerjev z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem, ki sledi viziji plesnega mojstra Tomaža Ambroža. Smo vodilni plesni klub za latinsko ameriške in standardne plese v Sloveniji. Naši plesni pari dosegajo vrhunske rezultate, tako doma kot v tujini, ogledali ste si jih lahko v zadnji sezoni showa SLOVENIJA IMA TALENT, kjer sta tekmovala feniksova pionirska formacija in plesni par Milana in Jure.

 

Naloga plesnega kluba Feniks je, da usmerja, vzgaja in izobražuje plesalce in plesalke ter jih podpira pri njihovem plesnem in osebnostnem razvoju. Delo poteka v obliki skupinskih treningov, individualnih ur ter različnih projektov ter delavnic s področja standardnih in latinskoameriških plesov za vse generacije. Vrednote, kot so: znanje, strokovnost, osebni pristop, zaupanje, pripadnost, delavnost in srčnost so tiste, za  katere verjamemo, da so osnova za dobro delovanje kluba in zagotovilo za uspešen odnos med trenerjem in športnikom.

 

Vizija plesnega kluba je vzgoja vrhunskih plesalcev ter plesnih parov, ki bodo prepoznavni tako po svojem plesnem stilu kod tudi po odmevnih rezultatih. Poleg najbolj izobraženih domačih plesnih trenerjev je prednost plesnega kluba Feniks ta, da razumemo potrebe naših plesalcev ter dajemo možnost staršem ,da se vključijo v delo kluba in sodelujejo pri oblikovanju skupnega klubskega programa kakor tudi individualnega programa za vsak plesni par ali posameznika. Želimo si, da bi se tako tekmovalci kot rekreativci na naših treningih počutili dobro in si pridobili potrebno znanje za doseganje svojih ciljev.

 

V plesnem klubu Feniks vsem ljubiteljem športnega plesa od pionirjev do seniorjev ponujamo zdrav in prijeten način preživljanja prostega časa. Pridi pogledat kako trenirajo najboljši plesni pari in prijavi se tukaj še danes.