TEČAJ DRUŽABNEGA PLESA

BI ZAPLESALA?

Ples ponuja možnost druženja, vzpostavljanja novih prijateljstev, obujanja čustev ali pa le zabave. Dobra glasba, prijetno vzdušje in prijazni učitelji vam zagotavljajo, da boste z veseljem naredili svoje prve plesne korake, sčasoma pa prišli tudi do zavidljive samozavesti plesnega znanja, s katerim ne boste nikoli v zadregi.

 

Naši družabni plesni tečaji vsebujejo svetovni plesni program vse od standardnih  (angleški in dunajski valček, foxtrot, tango),do latinskoameriških, (cha cha cha, samba, rumba, jive) in modernih plesov (discofoxa, techno swinga, bluesa, jivea, rock´n´rolla), vsako leto pa našim programom dodamo tudi najbolj vroče plesne novosti.

 

V nižjih stopnjah se boste naučili osnovnih korakov in elementov najpopularnejših plesov, ki vam bodo na plesišču zagotovo prišli prav. V višjih stopnjah že znanim plesom dodamo nove, vse skupaj pa obogatimo z novimi figurami.

ZAČETNI TEČAJ

90 min tečaj 1 x tedensko poteka vsak TOREK ob 20.15 uri

60 min tečaj 1 x tedensko poteka vsako SREDO ob 19.30 uri

NADALJEVALNI TEČAJ

90 min tečaj 1 x tedensko poteka vsak ČETRTEK ob 20.15 uri

 

Ker je število udeležencev v programih omejeno je prijava v program obvezna. Zagotovite si svoje mesto, zato nam prijavo oddajte z vpisom  tukaj ali nas pokličite na 040 819 660. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!