KLUBSKI PIKNIK

 

Na zadnji počitniški dan, natančneje 31.8. se je zbrala večina članov družine Feniks. Bilo nas je veliko in tudi vreme nam je bilo naklonjeno. Hrana je bila odlično pripravljena, plesalci in njihovi starši pa so dokazali, da niso spretni le na plesnem parketu, temveč tudi v štafetnih igrah ustvarjalnih nalogah in pevskih izzivih. 

 

Pod budnim očesom petčlanske komisije so se za naziv potegovale 3 skupine pod voditeljskim vodstvom Akima, Jureta in Iliye. Po prvih dveh izzivih je prepričljivo vodila Juretova skupina, a sledili sta še dve nalogi, ki sta bili umetniško obarvani. V tretjem izzivu, pri sestavi Feniksa je bila najbolj izvirna skupina pod vodstvom Iliye in prestavila Feniksa v vsej svoji mogočnosti. Borba za naziv najboljše skupine je bilo do zadnjega trenutka zelo napeto, a odločilna je bila himna. Namreč v zadnjem izzivu so skupine sestavile himno Feniks in sodeč po aplavzu občinstva in ocenah sodnikov je to prevesilo v korist Akimove skupine, ki so na koncu za 0,5 premagali drugouvrščeno skupino pod vodstvom Jureta. 

 

Popoldne se je prevesil v večer in druženje se je nadaljevalo ob pogovorih, družabnih igrah (monopoly, enka...). Piknik se je zaključil v večernih urah z mislijo in cilji zazrti plesnim izzivom in uspehom naproti.