PILATES VADBA

 

PILATES  VADBA ZA TELO IN DUŠO

 

Pilates je primeren za vsakogar. Povsem vseeno je, ali ste športnik in si s pilatesom želite dopolniti vadbo ali športno niste zelo aktivni in želite storiti nekaj dobrega za svoje telo. Splošno znano dejstvo je, da je za fizično ter tudi psihično zdravje potrebno gibanje vključiti v vsakdanji del življenja. V primeru, da vam to uspeva, najbrž veste o čem govorimo. V nasprotnem primeru naj bo to motivacija za nov zagon, da razgibate svoja telesa in stopite na pot zdravega načina življenja.

 

Pilates je edinstven sistem vadbe, ki povezuje vaje za krepitev, gibljivost in vaje, kjer kot obremenitev uporabljamo upor. Glavni namen pilates vadbe pa je krepitev mišic trupa, ki predstavljajo center telesa, ohranjanje stabilnosti telesa med  izvajanjem gibanja z nogami in rokami, mobilizacija hrbtenice ter izboljšanje gibljivosti.

 

Vadba poteka 1x/2x tedensko po 60 min v sledečih terminih:

JUTRANJI PILATES:  SREDA  ob 8.30 uri (velika dvorana)

VEČERNI PILATES: ČETRTEK ob 19.00 uri (mala dvorana)

 

Ker je število udeležencev v programih omejeno je prijava v program obvezna. Zagotovite si svoje mesto, zato nam prijavo oddajte z vpisom  tukaj ali nas pokličite na 040 819 660. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!