SALSA, CHA CHA CHA, BACHATA V PARU

Ni ovir, ni omejitev, ampak samo neskončna zabava, ki vas bo vsakič bolj zasvojila!

Salsa je strasten in vedno bolj popularen ples afro – kubanskega izvora, ki je dandanes prisoten na celotni zemeljski obli. Cha cha cha izredno spogledljiv in igriv ples, medtem ko je bachata čustven ples, kjer je opazno predvsem izrazito gibanje bokov z enostavnimi plesnimi koraki. Salsa, cha cha cha in bachata združujeta nasmejane obraze in pozitivnega gibanja željne plesalce.

 

ZAČETNI TEČAJ

 

Tečaj, primeren za vse, ki se s salso in njej sorodnimi plesi (merengue, bachata, cha cha cha...) srečujete prvič. Pod vodstvom izkušene učiteljice Zale boste spoznavali osnovne korake salse ter enostavne kombinacije v paru. Učili se boste pravilnega vodenja oz. sledenja, osnov plesne tehnike ter se ob tem odlično zabavali. Obljubljamo sproščeno vzdušje in uporabno znanje, s katerim se boste samozavestno podali na plesišče. Pari se tekom tečaja redno menjavajo, saj se tako hitreje učimo, pa tudi spoznavamo med sabo. Prijave sprejemamo tako v paru kot tudi solo.

Tečaj poteka vsako SREDO ob 19.30 ali ČETRTEK ob 21.15, 1x/2x tedensko po 60 min.

 

Ker je število udeležencev v programih omejeno je prijava v program obvezna. Zagotovite si svoje mesto, zato nam prijavo oddajte z vpisom  tukaj ali nas pokličite na 040 819 660. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!

 

 

IZPOPOLNJEVALNI TEČAJ

 

Tečaj, primeren za vse, ki že obvladate osnove salse, bachate, merengueja in cha cha cha-ja. Pod vodstvom Martine se boste poglobili v zahtevnejše kombinacije korakov in figur, razvijali gibanje telesa in plesno tehniko, spoznavali različne trike vodenja in sledenja ter raziskovali salsa glasbo ter druge salsi sorodne plesne zvrsti. Naš cilj bodo zahtevnejše, a na plesišču še vedno uporabne figure, ki bodo izziv tako za plesalce kot za plesalke. Dodajali bomo tudi različne elemente stylinga, interpretirali glasbo in se tako celostno plesno razvijali. Pari se tekom tečaja redno menjavajo, saj se tako hitreje učimo, pa tudi spoznavamo med sabo. Prijave sprejemamo tako v paru kot tudi solo.

 

Izpopolnjevalni tečaj poteka vsak TOREK ob 21.15, 1x tedensko po 60 min.

 

Ker je število udeležencev v programih omejeno je prijava v program obvezna. Zagotovite si svoje mesto, zato nam prijavo oddajte z vpisom  tukaj ali nas pokličite na 040 819 660. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!