STANDARDNI IN LATINSKOAMERIŠKI PLESI

 

ŠPORTNI PLES - ZA VSE, KI SI ŽELIJO SVOJ PLES DVIGNITI NA NOV NIVO PLESANJA

Smo vodilni, najštevilčnejši plesni klub standardnih in latinskoameriških plesov v Sloveniji. Naši plesni pari dosegajo vrhunske rezultate, tako doma kot v tujini, ogledali pa ste si jih lahko tudi v zadnji oddaji SLOVENIJA IMA TALENT, kjer sta tekmovala feniksova pionirska formacija in plesni par Jure & Milana. Seveda pa smo bili prisotni tudi v odmevnem showu ZVEZDE PLEŠEJO, v katerem je nastopal naš profesionalni plesalec in trener, večkratni svetovni prvak Matej Krajcer.

 

Značilnost tečaja standardnih in latinskoameriških plesov, za razliko od družabnega nivoja, je večji poudarek na tehniki izvedbe plesnih korakov, načinu gibanja,  vodenju in sledenju skozi ples. Prizadevamo si, da se plesni pari na naših treningih dobro počutijo, predvsem pa da napredujejo v znanju in svoj prosti čas aktivno zapolnijo v dobri družbi.

 

Tečaj LATINSKOAMERIŠKIH PLESOV poteka vsak PONEDELJEK ob 20.15, 1x tedensko po 90 min 

Tečaj STANDARDNIH PLESOV poteka vsak TOREK ob 20.15, 1 x tedensko po 60 min

 

Ker je število udeležencev v programih omejeno je prijava v program obvezna. Zagotovite si svoje mesto, zato nam prijavo oddajte z vpisom  tukaj ali nas pokličite na 040 819 660. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!